visit counter for blogspot
Vakantiesnaar.jouwweb.nl
Home » Vakanties naar Scandinavie

Vakanties naar Scandinavie

 

Bezoek een finse sauna          
           

Een winterse expeditie langs de Noorse kust

         
           
           

Scandinavische hoofdsteden per trein Ontdek met deze reis van noSun de mooie Scandinavische hoofdsteden Kopenhagen, Oslo en Stockholm. U geniet van comfortabel reizen met de trein en een cruisetocht bij nacht van Kopenhagen naar Oslo. Alles is geregeld, de reis is voor u uitgestippeld en we beloven u dat de treinen op tijd zullen vertrekken.

Rondreis langs Noorse gletsjers en fjorden, 8 dagen Denk je aan Noorwegen dan denk je aan bergen, fjorden, gletsjers en andere prachtige natuurverschijnselen. Dat is ook niet zo gek, want dit land laat je genieten van rust, ruimte en natuur...

Trein rondreis Scandinavië, 10 dagen Ontdek met deze reis van noSun de mooie Scandinavische hoofdsteden Kopenhagen, Oslo en Stockholm. Je geniet van comfortabel reizen met de trein en een cruisetocht bij nacht van Kopenhagen naar Oslo. Alles is geregeld, de reis is voor je uitgestippeld en we beloven je dat de treinen op tijd zullen vertrekken.

Rondreis door zuid Zweden, 9 dagen Het zuidoosten van Zweden heeft een prachtig landschap met interessante gebouwen en een mooie kustlijn. Na een bezoek aan de hoofdstad Stockholm zet de reis zich voort langs de oostkust van Zweden, langs prachtige grote steden. Aangekomen in de prachtige stad Kalmar kun je een excursie maken naar het eiland Öland en het zogenoemde Glasriket. Via het Vätternmeer keer je weer terug naar Stockholm, maar niet zonder een cruise over het Göta-kanaal die vertrekt uit Motala.

 


8-daagse Lapland reis je gaat: sneeuwscooteren - huskysleeën - slapen in rood huisje aan bevroren meer - rond het kampvuur zitten in wilderniskota - ijsvissen - logeren in knusse blokhut met open haard - overnachten in ijshotel Ervaar het sprookje in de sneeuw met met alles erop en eraan. Rijd als huskysleeër door het bos, sneeuwscooter over bevroren meren, boor een wak om te ijsvissen en grilworstjes boven een kampvuur. Je overnacht midden in de natuur in een rood Fins huis, op een bedje van ijs en rendiervellen en comfortabele blokhut met haardvuur. Relaxt opwarmen doe je in je sauna met uitzicht. Dit is Lapland compleet in een week!

Maak een Gratis Website met JouwWeb