visit counter for blogspot
Vakantiesnaar.jouwweb.nl
Home » Vakanties naar Groot Brittannie

Vakanties naar Groot Brittannie


14 dagen highlands, kilten en schapen Wie denkt dat Schotland niet meer te bieden heeft dan doedelzakken, Loch Ness en overheerlijke whisky heeft het bij het verkeerde eind. Want naast deze typische Schotse eigenschappen is Schotland één van de betoverendste landen dat Europa rijk is. Schotland is bijvoorbeeld het land met de meeste kastelen per m2. Vervelen is er niet bij.

14 dagen verassend en veelzijdig Ierland Tijdens onze avontuurlijke reis door Ierland proeven we van het traditionele Ierse bier, maar ook van de rijke Ierse cultuur, we laten ons meevoeren door de aanstekelijke Ierse muziek, maar ook door de smalle straatjes van de mooie Ierse stadjes.

Weekje Wales in de zomermaanden Wales is een gebied dat in het hele jaar uitstekend te bezoeken is, veel mensen weten dit niet. In het zuiden van Wales nemen we deel aan de enerverende activiteiten als coasteering en mountainbiken door het prachtige Brecon Beacon park. In combinatie met de kleurrijke natuur geeft het de perfecte redenen om mee te gaan met noSun: weekje naar Wales! Groepsreizen zijn in kleine groepen in de diverse leeftijdsgroepen.