visit counter for blogspot
Vakantiesnaar.jouwweb.nl
Home » Vakanties naar Italie

Vakanties naar Italie


Groepsreis Italië Dit jaar voor het eerst te boeken bij activeSun en dus een reis voor de echte pioniers! We vertrekken richting het Noorden van Italië. Deze reis beginnen we in de wereldstad Milaan! Van hieruit maken we een prachtige rondreis. Je maakt tijdens deze reis een paar fantastische wandelingen, slaapt op campings in een droomachtige omgeving en je ziet vooral veel bergen en meren. Je doet steden aan als Milaan, Turijn, Parma, Belogna, Verona en Bolzano. De Dolomieten, Süd-Tirol en Alto Adigo lenen zich uitstekend voor sportieve vakanties zoals je die gewend bent van ons. We zullen hier verschillende activiteiten ondernemen die zeker voor iedereen geschikt zijn!

Cycletours in Italië Op de fiets door prachtige Italiaanse streken, zoals Toscane, Piemonte, Umbrië en de Dolomieten, of genieten van de beeldschone omgevingen op de eilanden Sicilië of Sardinië

 

VAKANTIEVILLA'S

         
           
           
           
           
           

Italie online - bouw je reis Slaap in sfeervolle accommodaties op afwisselende locaties, waarvandaan je la dolce vita verder induikt. Een agriturismo - boerderijtje - met zwembad, een romantische b&b midden in Venetië en een kasteeltje op een heuvel. Om iets meer van het echte Italië te proeven, regelt Italie online meer dan alleen de overnachting. Zo kneed je pasta met di mamma, verken je espressostraten en rode-kaarsgloed-kerkjes in Rome en rijd je met een vespa over slingerende witte landweggetjes in Toscane. Met een huurauto reis je door het glooiende Italiaanse landschap. In de grote steden lever je de auto in en reis je - op de handigere manier - met het openbaar vervoer verder.


Maak een Gratis Website met JouwWeb